Charlotte Thomsen

Hovedforløb 2


 • Trykt produkt

  I marts måned lavede jeg en forside til Rødkilde Gymnasiums skoleblad VIM. Kundeopgaven bestod i at lave en forside med temaet sommer, hvor deres logo og 2 udvalgte overskrifter skulle være til stede. Jeg har senere kontaktet VIM for at spørge om tilladelse til brug af deres artikler til et redesign. Redesignet består af 9 udvalgte artikler ud af ialt 16.

  KVALITETSVURDERING: Jeg er virkelig godt tilfreds med resul-tatet. Jeg er rigtig stolt af mit design og sådan resultatet er blevet, men teknisk mener jeg personligt at jeg godt kunne have gået mere i detaljer, og ordnet alle de små skønhedsfejl, som der nu kan være.

  FORMAT: 210 x 280 mm

  VÆRKTØJER: Illustrator, Indesign og Photoshop

  KUNDE: Rødkilde Gymnasium skoleblad


 • Grafik og Billedbehandling

  Projektet og portfolio er lavet i 2018.

 • Typografi og ombrydning

  Projektet og portfolio er lavet i 2018.

 • Færdigt trykt produkt

  Her kan du se det færdige resultalt


 • Digitalt produkt

  Sundhed og trivsel, som er en del af Århus kommune, har bestilt en animationsvideo. Videoen skal omhandle en forklaring af hvordan man som 0.-3. klasseselev ud-fylder og svarer på trivsel undersøgelsen. Den fortæller også børne hvilke spørgsmål de kan få i undersøgelsen og hvad de skal forvente.

  I denne opgave har jeg haft ansvaret for kundekontakten. Jeg har derfor også stået for mailkorrespondancen mellem Inhouse Graphic og kunden.

  Animationens hovedkarakterer er skolelærerinden, som eleverne skal lyttte og se op til. – Så er der eleverne “Rød og Grøn” som børnene skal identificere sig med.

  KVALITETSVURDERING: Jeg er tilfreds med resultatet. Teknisk er jeg tilfreds med videoen. Jeg er stolt over at jeg har lært et nyt program at kende og at jeg med et nyt program kunne udrette dette. Designmæssigt er glad for resultatet, men jeg kunne godt have tænkt mig at have lavet lærerinden om, da jeg synes at hun er lidt motorisk i hendes animationer og kropsbygning.

  FORMAT: 1920 x 1080

  LÆNGDE: 2.37 min

  VÆRKTØJER: After Effects, Character animator, Illustrator og Handbrake.

  KUNDE: Sundhed og trivsel, Aarhus kommune


 • Grafisk design

  Projektet og portfolio er lavet i 2018.

 • Grafisk produktionsforståelse

  Projektet og portfolio er lavet i 2018.

 • Færdig animation